Kategorier
episode

What goes bump in the night

Eller bare BANG. Det ligger barn, tentakler, trollslayers, Border Princes krigere, en skaven og en ganske dårlig bartender i en gate i Übersreik. Slik starter verdens dårligste vits.

Men hva skjedde egentlig.

Jo, Gruppen var klar over at Franz skulle sprenge inn’et for å komme seg ut av masse problemer. Men ingen var klar over hvor mye bråk det skulle lage.

Kidsa jobbet kvelden, og var klar over at klokka 9 skulle inn’et stenge. Det var en stor øl festival her, så det skulle gå greit. Og joda alt så ut til å gå helt fint. Vel, bortsett fra at Franz føler seg dårlig rundt 8.

Klokka 9 så blir siste gjest ført ut

Noen skraper på kjellerdøra og inn detter Jarle Potet, som er en Skaven. Han har et stort rundt bitt i siden.

Så treffer ekskrementene airconditionet. Eller bæsjen treffer lufteluken

Et Wright kommer til live i andre etasje og går til angrip. Etter Jarle så kommer enda en skaven. Denne gangen en assassin. En trollslayer hamrer på døra og hyler om å drepe Franz. Inn bakdøra så høres stemmer fra de sinte krigerne fra Border Princes.

Så skjer alt på få minutter.

Granar har gått opp trappa og snur seg mot Stefan som roper og peker på taket. Der kommer Wrighten. Stefan springer opp trappa mot Granar.

Tylda springer mot Skaven og spenner bein på den med et kosteskaft.

Ilsa og Gus trekker med seg Jarle til kjøkken. Leopold tenner lunta til alt sprengstoffet og støtter Franz ut i pøbben.

Franz vil til kjelleren men med en Assassin i veien så prøver Leopold å dra han mot bakdøra.

Ilsa vil ut og drar med seg Jarle til bakdøra. Der er de 2 krigerne. Ilsa slår Jarle i såret så han brøler og skremmer krigerne som detter ut døra og ned en trapp. Leopold og Franz kommer og dytter på Jarle. Men jarle vil ikke ut i gata

Tylda har fått ned skaven og kommer for å hjelpe til med å få alle ut. men det går treigt.

Stefan hopper ned trappa og lander på hodet til Skaven Assasin, og sparker ut øye på den. Og springer mot bakdøra. Granar lander på ryggen til Skaven Assassin og springer med.

Gus vil ikke gå ut av kjøkken, men kanskje ut vinduet. Det er trangt, men han smører seg inn i matfett og med et slurp så sklir han ut vinduet. Og springer for å hente «heltene»

Stefan hopper på Border Princes som ligger på bakken og legger nå merke til den store tentakelen som kommer ut fra kjellervinduet og slår etter dem.

Alle trykker hyler og bråker, det smeller snart. Jarle blir dyttet ut.

Granar lukker døra til til baren bak ryggen til Jarle. Og alle hopper ned fra trappa

BANG

Ett svar til “What goes bump in the night”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *