Kategorier
episode

Til ungdommen

Det har gått noen år siden den fatale kvelden da The Red Moon Inn sprengte. De husker alt som en snodig drøm. Var eieren av barnehjemmet der? Er The Bog King død. Hvor er Franz?

De har nå blitt ungdommer og den første av dem er blitt 15. Barnehjemmet har kommet frem til at de er vært «flinke» så de kan flytte ut. Det er nok penger i barnehjemmet så barnehjemmet har kjøpt den gamle tomten til The Red Moon Inn og bygget et hus der. Og det er gaven til The River Rats. Men hva har skjedd de siste årene Barnehjemmet har blitt mørkere. Ikke sånn slemt, men skyggene virker litt lengre. Lysene lyser litt mindre. Maten smaker litt flatere. Vannet er litt tykkere. Stemmene er svakere, og lydene om natten er høyere.

Og det er en svak lukt av svovel.

Men nok om det. De feirer bursdag, og avreise fra barnehjemmet.

2 svar til “Til ungdommen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *