Children of Übersreik

Neste spilling 30 Januar

And along came the dwarf


Gruppen er klar til at det skal smelle, men de trenger jo også å tenke fremover. Hvis de ikke skal sprenge med The Red Moon Inn. Så etter å ha blitt skadet og fått et rykte på seg at de stuper med hodet først inn i alt bråk, så har Hugo, presten fra Bretonia sagt seg villig til å lære dem våpenbruk.

Så gruppen har fikset bomber, de har invitert blekksprut guden, de har prøvd å lure Skaven Assassin, men krydderspøkelse får være. Det er skummelt. Jarle potet er sendt unna eller var det han de så i kjelleren?

Så siste tur for ut i gata for å leke før the big bang.

Lærelingen til Surehammer, kruttpersonen, kommer gående med sverd. Hen skal lever sverdene til Hugo, og hen skal være med på trening.

Når lærlingen kommer tilbake ser han 5 store menn som roper på The River Rats. Når gruppen kommer bort til folka fra Border Princes, så går mennene til angrep. Dø kids, dere er bare i veien. De bruker ikke våpen, for noen små unger kan de banke opp.

Nope, det kan de ikke. Kidsa banker opp de voksne. Og dreper dem faktisk. Noe som ikke helt var forventet av dem, men Übersreik er et farlig og kompromissløs

Nå står de samlet. The River Rats, lærlingen, magikerlærlingen og The Bogger Boys.

Og i kveld smeller det…


Ett kommentar til “And along came the dwarf”

  1. […] and Stoopid har sitti på tog for å oppleve plastdyr i sitt habitat. Det ble spilt Warhammer. Og det ble fredag før denne posten kom ut. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *