Children of Übersreik

Neste spilling 30 Januar

Skal han sprenge alle?


Det er ikke lett å leve i Übersreik, men det er kanskje vanskeligere å være barn i Übersreik. I hvert fall hvis vennene dine vil sprenge deg.

(En oppdatering fra 2 sesjoner, da en ble borte i tåken)

Gruppen slo seg sammen med Boggerboys. Det var på tide å ta denne blekkspruten. Den har skadet dem, er slem, og har masse penger. Så hva skal til for å stoppe den?

Plan er

Skaffe krutt for å kase på blekksprut

Bruke boggerboys som agn

Inne i vertshuset har spøkelset flyttet seg inn i pøbben. Dette begynner å bli skummelt, og det er bare et par dager igjen til hele The Red Moon Inn skal sprenges.

På bakrommet til pøbben står det noen tømmer med krutt.

Så de to siste dagene har gått slik, før de våkner til selve bang bang. De stjal krutt, de fylte opp flasker med krutt og dro på fisketur(blekksprut). De stilte seg over kloakken, og boggerboys ble tredd på kroken som agn. Da blekkspruten kom ut så kastet de masse krutt på den. Og litt på seg selv også. Hvem liker vel ikke å sprenge seg selv. Og blekkspruten lekker blod og gør. The Bog King er sint, selv om hen blir invitert til ølfestival. ?

Den neste dagen går til å samle informasjon. Finne ut når vertshuset skal sprenges og hvem som burde være inne. Men det virker som det skal skje rundt 7, og de skal jobbe til 12. Hmm, dette kan gå veldig galt.


Ett kommentar til “Skal han sprenge alle?”

  1. […] spilte Warhammer. Gruppen er klar til for en avslutning på det eventyret de holder på med. Jeg fikk også spilt […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *