Kategorier
episode

The kids are allright

Det gjør vondt å bli slått, og det fant gruppen ut denne gangen. De var klar over at blekkspruten var stor og farlig, så de stakk for å slikke sine sår.

Gruppen har fått en potion av Cordelia for å se magiske ting. Ilsa drakk litt og tittet på Jarle Potet. Det er noe rart der. Kanskje Jarle ikke er en skaven. Hmm, men Ilsa snudde seg mot skyggen. Den har blitt større og beveger seg, men Ilsa begynner å hyle i det hun ser på den og springer ut.

Verden er ikke trygg.

De har fått med seg sin nye venn Freia, som har en kniv av vennskap. Denne har hun fått av sinn læremester som er magiker.

Gruppen føler at de trenger litt pause og går på pai festivalen. Der blir paier av alle rare typer og fasonger kjøpt og fortært.

Gruppen legger merke til en trubadur som synger flotte sanger om blekkspruter. Dette er en av kultistene som tilber The Bog King. Ok, dette er ikke bra.

Stefan og Leopold må tilbake til The Red Moon for å jobbe, men noen meter borte i gata så treffer de på The Boggerboys. De har en blekksprut brodert på jakkearmen. De truer Stefan og Leopold til sloss.

Resten av gruppen oppdager dette, og hiver seg inn i kampen.

Kampen varer i under et minutt, da er en av Boggerboys enarmet, og det går opp for alle at skarpe våpen er farlig. Dritfarlig. Gruppen hjelper Boggerboys med å frakte den sårede til kirken til The Lady of the Lake. Presten stopper blødningen, og hjelper til med å helbrede alle kidsa.

Utenfor forklarer Boggerboys at blekkspruten er kjempeond, og de prøver å bli kvitt den.

Det er på tide med en våpenhvile og litt samarbeid.

Husk å spise pai

Ett svar til “The kids are allright”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *