Jump around

Kidsa må jo tjene penger. Alt koster noe, og de vil jo ha backpatch’en sin. Den kan bli dyr. Vel, for å tjene en slant så snakket de med Cordelia Wesselingh. Det er gruppens favoritt apoteker. Hun spør om de kan samle inn noen Unterrerülpsen som hun skal bruke til å lage Kehlebrennen. De fins i mørke steder og huler, som feks kaninhuler som det er masse av i området.

Da gruppen har fått beskjed om å ikke gå utenfor bymuren, så prøver de å snike seg ut. Og det går over all forventning galt. De snubler og hyler og viser rompa før de springer i hver sin retning. Igjen!

De samler sopp og koser seg, da de kommer over en hule. Der ligger det en goblin på utsiden som ser ut som noe har tatt en bit av den. Gruppen undersøker og ser at det er masse sopp inne i hulen. Hvem husker goblinen med stort bitt? Ingen.

Gruppen hamstrer sopp, da de møter en rød stor ball med tenner. Det blir en slåsskamp og gruppen må prise seg selv og gudene for å komme vekk fra dette med livet i behold.

De rømmer hjem.

Der får de spørsmål av Cordelia om de kan hente kroppen til vesenet, som kalles en Sqig. De skal få noen sølv. Gruppen får litt healing og springer ut igjen. Så klart!

De finner enda en Squig. Denne er mindre og de tar den lett. Og så bærer de dem med seg tilbake til byen og kan fylle opp lommene sine.

Men det var jo mer inne i grotten?

Kidsa må jo tjene penger. Alt koster noe, og de vil jo ha backpatch’en sin. Den kan bli dyr. Vel, for å tjene en slant så snakket de med Cordelia Wesselingh. Det er gruppens favoritt apoteker. Hun spør om de kan samle inn noen Unterrerülpsen som hun skal bruke til å lage Kehlebrennen. De fins…

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *