Bats, Rats and not enough cats

Gruppen våknet til nye vester, kniver og kapper. Jupp, for kapper er the shit.

Stakkars Jarle Potet hadde blitt jaget fra hiet sitt av flygende rotter, men gruppen tenkte kjapt og genialt. Fyrte opp et bål og lokket alle de flygende rottene til seg. Hvor de lagde batkebab av de fleste.

Gruppen oppdaget at det ble levert tønner med noe som så ut som lettere øl. De tenkte at det kanskje var krutt, men GM’en kaller det lettøl.

Så hentet de et snodig pulver hos alkymisten. Hva nå enn det skal brukes til. Men de fikk beskjed om at: Mister dere denne krukken så spring som bare pokker.

De møtte også Bridge Brigade, men gruppen bare trakk våpen, så da var det ikke så gøy å sloss lenger. Gruppen er kanskje blitt større, men det betyr også at ting er farligere.

Gruppen har også fått en kiste til partyloot, så nå skal dere se at langarm kanskje ikke får alle pengene, men jeg tviler. 🙂

Ok, så var det bilder av rotter som jeg tegnet vinger på. Men det var nok litt vanskelig å se. For jeg er en stor kunstner.

Gruppen våknet til nye vester, kniver og kapper. Jupp, for kapper er the shit. Stakkars Jarle Potet hadde blitt jaget fra hiet sitt av flygende rotter, men gruppen tenkte kjapt og genialt. Fyrte opp et bål og lokket alle de flygende rottene til seg. Hvor de lagde batkebab av de fleste. Gruppen oppdaget at det…

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *