Children of Übersreik

Neste spilling 30 Januar

En pute, en ball med tenner og en hul person


Gjengen har bestemt seg for å snakke med Dixibell Buttercups om Pillow. Så de har sneket seg via undergrunnen og kommet frem til grotten med Squigs. Gjengen blir enige om å snike seg ut, istedenfor å sloss.

Feysirkelen ligger i en åpning i skogen. Jarle springer rundt i den og roper på Buttercups. Gruppen er litt mer forsiktig, men de ofrer litt drageblod og roper de også. Ut av skyggene så kommer Buttercups med et stort smil med masse skarpe tenner.

Hva slags tjeneste ønsker dere? Gliser Buttercup

Gruppen er veldig klare på at det ikke er en tjeneste. De skal ikke skylde denne Feyen noe som helst. Men etter at det blir gjort noen avtaler så klapper Buttercups i hendene og Jarle blir forvandlet til en liten halfling gutt.

Og bak dem hører de et knurr og de blir angrepet av en goblin og 2 squigs. Og det er kamp. Gjengen har blitt flinke og de kutter av deler på squigsene, splitter dem på langs og knuser goblinen. De er litt voldelige.

Etter kampen så ransaker de grotten til goblinen og finner masse loot som ser ut til å tilhøre soldater og vakter fra Altdorf. Dette kan skape problemer.

De reiser hjem til apoteket for å helbrede seg, før de igjen stikker ut i skogen for å hente Squigs kroppene for å selge dem.

De ankommer fey sirkelen, og skal gjøre seg klar til å ta med squigs, da de ser Buttercups stirre ut mot en høyde. Der på toppen, står en snodig person…


Ett kommentar til “En pute, en ball med tenner og en hul person”

  1. […] spilte Warhammer som man kan lese om her Children of Übersreik. Jeg fikk prøvd Oculus også. Må innrømme at det var ganske gøy. Jeg vant min første solospill […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *