Så sprang vi i alle retninger

Sesjon 2. også kjent som, vi kan ikke ro?

Jupp, dette er historien om en liten gruppe barn i Übersreik som har en vane å dette i kloakken. Om tyver, magikere og ringer.


Ok, så er det 2 tyver som har stjålet samme objekt. Men ikke på samme tid. 1 magiker som leiter etter noen. Som muligens var den første tyven. Og denne ringen som var stjålet fra en general, og nå er i lommen til en av disse River Rats’ene

Men det er vel på tide med litt mer informasjon om disse barnehjemsbarna. De skal selv få beskrive seg selv, men her er navnene. i initiativ rekkefølge. hehe

Gustavus, Gertrude, Ilsa, Leopold, Stefan og Tylda.

Det kommer mer informasjonen på WIKI.

Natt til 4 Erntezeit og 4 Erntezeit

Gruppen kom seg ut av kloakken. Der traff de en dame som maste om en ring. De voksne maser så mye. De lånte en båt, da Stefan er godt kjent med havnefolket. Så en likbåt ble kommandert. Og som gruppen så pent beskrev, så kunne ingen ro. Men med gudens hell, så kom de seg over elven.

De sneik seg inn i kloakken og etter at alle tok seg noen behagelige bad i kloakken, så kom de fram der de trodde var under vaktbrakkene og rommet til generalen.

De listet seg opp(les var så stille som barn kan) og begynte å åpne dører samtidig som de leste på de. Hmm, god plan. Heldigvis, så ble de ikke oppdaget før de fant riktig dør. De hadde jo bare dirket alle låser hit, så det får holde. De finner ut at det er nok plass under døra, og de bestemmer seg for å knipse ringen inn under senga. Ok, den kom nesten bort til senga, og det får holde. De prøvde jo sterkt. 🙂

Så var det å komme seg hjem. Og alt gikk greit til de begynte å ro. Det kan virke som de tror at det å ro betyr å kaste årene ut i vannet slik at bølgene som skapes skal flytte dem nærmere målet. Og så hopper de i elva for å hente årene og lage mer bølger. De skal få bruke xp på skillen – RoLittRart.

Det virker som at alt går etter planen. Så når de oppdager noen vakter i området, og at ringdamen kommer mot dem, så bruker de taktikk 1. Spring i alle retninger. Den er best.

De løper tilbake til The Red Moon Inn, og banker på.

«Hei kan vi bade for en av oss har ikke lært å gå på do, så nå er vi fulle av tiss og bærsj.»

De bader og legger seg.

Neste morgen går de ned i pøbben og der sitter ringdamen og tyven. Gruppen blir enige om å lage en avledningsmanøver, for de må snakke med tyven.

Gertrude går bort til ringdamen og heller en øl i fanget hennes. Tylda vinker og roper på tyven.

Og inn døra så farer en rotte som brenner. Den lander bak baren og springer rundt og setter fyr på ting.

God avledningsmanøver.

Sesjon 2. også kjent som, vi kan ikke ro? Jupp, dette er historien om en liten gruppe barn i Übersreik som har en vane å dette i kloakken. Om tyver, magikere og ringer. Ok, så er det 2 tyver som har stjålet samme objekt. Men ikke på samme tid. 1 magiker som leiter etter noen.…

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *