Saint Bastian’s Hospital

Velkommen til det nye hjemmet deres. Dere har bod litt rundt omkring, men mye under brua. Men etter at Hospitalet flyttet fra havna og opp til Merchant Quarter så ble det ledige rom. Det er plass til 8 barn og dere har vært heldige.

Dere har tak, klær og undervisning i det meste.

Håper dere har med dere favoritt leken og spretterten. Det er mye å tjene penger på. Kanskje ikke mye, og det er kanskje ikke så ufarlig, men litt penger og blåmerker er jo en god dag. 🙂

Velkommen til det nye hjemmet deres. Dere har bod litt rundt omkring, men mye under brua. Men etter at Hospitalet flyttet fra havna og opp til Merchant Quarter så ble det ledige rom. Det er plass til 8 barn og dere har vært heldige. Dere har tak, klær og undervisning i det meste. Håper dere…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *